fina fönster med vår fönsterputs i Ludvika

Fönsterputs

Att själv ta sig an fönsterputs när rutorna är smutsiga kan i många fall vara ett tidskrävande och svårt jobb, speciellt om man har många rutor som skall bli rena och de sitter på svåråtkomliga ställen. Vi som arbetar på Flyttfirma Ludvika är vana vid att ta oss an många olika slags städuppdrag, inklusive fönsterputs i Dalarna. Vår personal kan effektivt rengöra fönster både in- och utvändigt, antingen i samband med en flytt eller närhelst behovet uppstår.

Fönsterputsning i alla slags fastigheter

Vi erbjuder vår städhjälp till privatpersoner som bor i olika slags fastigheter. Som flytt- och städfirma i Ludvika blir vi flitigt anlitade för att putsa fönster i både villor, lägenheter och sommarstugor. Vi använder oss alltid av effektiva verktyg och medel som har en liten miljöpåverkan och värnar om att våra anställda skall ha en trygg arbetsmiljö. Att putsa fönster på högre höjder är inga problem för oss och vi rengör såväl mellan karmarna som ut- och invändigt. Självklart lämnar vi en garanti på vårt arbete så att ni skall bli helt nöjda.

Fönsterputs i Ludvika

Vårt företag erbjuder flertalet tjänster som städfirma i Ludvika och personalen är noggrann och effektiv.

  • Vi tar oss an både små och stora uppdrag
  • Vi håller alltid låga priser för vårt arbete
  • Det går bra att kombinera fönsterputs med våra andra tjänster

Vår fönsterputs är prisvärd och professionell

För oss är det viktigt att alla som behöver hjälp i hemmet skall få den till ett rimligt pris. Innan ni bokar in oss för fönsterputs i Ludvika skickar vi därför gärna en offert i vilken pris för fönsterputs framgår. Den kostnad som gäller baseras bland annat på hur många fönster som skall rengöras, så när ni kontaktar oss är det bra om ni ger så mycket information som möjligt.

Vi erbjuder er att använda RUT-avdraget när ni tar vår hjälp med fönsterputsning så att totalkostnaden blir lägre.