flyttstädning-ludvika-flyttfirma

Flyttstädning

Utöver att vi på flyttfirman i Ludvika kan vara behjälpliga med själva transporten av ert bohag kan vi också ta hand om hela er flyttstädning. Under en sådan ser vi till att alla ytor blir skinande rena så att de nya bostadsägarna eller hyresgästerna välkomnas till en välkomnande och prydlig miljö. VI tar hand om alla delar som ingår i arbetet kring flyttstäd utan att ni själva behöver lyfta ett finger. Självklart lämnar vi en garanti på vårt arbete.

Flyttstäd som följer branschstandard

En flyttstädning är mer omfattande än en vanlig städning, vilket också innebär att den är mer krävande. Om ni tar vår hjälp med en dylik städning i Ludvika kommer vi rengöra allt från skåpluckor, element och ugnar till kakelplattor och lister utöver sedvanlig dammsugning och dammtorkning. Om ni vet att något specifikt område eller rum i er fastighet är mer nedsmutsad än andra ordnar vi det åt er när vi utför arbetet. Det går självklart bra att kombinera städuppdraget med flytthjälp i Ludvika om ni vill det.

ett riktigt rent badrum inför flytten

Vänd er till oss för flyttstädning i Ludvika

Om ni i samband med en flytt vill få hjälp med städning i Ludvika är ni välkomna till oss.

  • Vi arbetar effektivt och utför arbetet den dag som passar er
  • Vår personal är erfaren inom städning
  • Genom att kombinera flytthjälp och städning kan ni få en smidigare flytt
  • Ni får använda RUT-avdraget när ni anlitar oss

Professionellt utförd flyttstädning till ett bra pris

Vi vill bemöta alla våra kunder på ett personligt plan för att uppfylla de behov som finns. När ni anlitar oss för flyttstädning i Ludvika kommer vi ta arbetet i er bostad eller annan fastighet på största allvar. Ni får gärna begära en offert innan ni bestämmer er för att överlåta uppdraget till oss. Vi erbjuder alltid ett bra pris och om ni vill kan ni även be oss ta hand om fönsterputs i samband med flytten. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss för att diskutera ett arbete eller för att få veta mer om oss.

Fokusera på annat och låt oss ta hand om flyttstädningen. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!