Om oss

Ett företag med lång erfarenhet inom service

Arbetskällan AB är ett företag med en lång historia. Vi grundades 2000 i Ludvika och numera har företaget vuxit i storlek så att vi har 11 anställda som alla har sina egna specialistområden inom de olika tjänster vi erbjuder till våra kunder. Vi driver en verksamhet som går ut på att ta oss an olika typer av serviceuppdrag till ett rimligt pris för att alla skall kunna dra nytta av vår verksamhet utan att det blir för dyrt.

Vi tror på ett brett tjänsteutbud

Tack vare den kompetens alla anställda på Arbetskällan AB besitter kan vi erbjuda ett stort utbud av tjänster. Utöver flytthjälp får vi ofta glädjen att hjälpa till med att bland annat måla om både in- och utvändigt, klippa gräs, snöröjning, golvläggning och trädfällning. Vi kan också bistå med tjänster inom sömnad och hjälpa till med att fålla gardiner eller sy kuddar.

Vi välkomnar alla till oss

Vi blir flitigt anlitade av såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar. När ni behöver hjälp med något arbete i eller runt omkring er fastighet hoppas vi att ni också vill ge oss förtroendet att utföra det. Vi innehar F-skatt och kan visa upp yrkesbevis.

Vi strävar efter att erbjuda helhetstäckande hjälp och ser fram emot att höra från er!